Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane na zielono

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczypiorek usiekany 2 łyżki
sól, pieprz
majonez tradycyjny do smaku
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane na zielono

Jajka obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połówki i delikatnie oddzielić żółtka od białek. Żółka wymieszać z posiekanym szczypiorkiem, majonezem, na końcu przyprawić do smaku. Powstały farsz nakładać na jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak