Przepis i sposób przygotowania na: Filety z łososia w marynacie
Paski łososia ułożyć w salaterce, zalać zimną marynatą, wymieszać i dobrze schłodzić.
sok z cytryny | 3/4 szkl |
oliwa | 2 łyżki |
biały ocet winny | 2 łyżki |
imbir | 1 łyżka |
estragon | 1 łyżka |
ostra papryczka pokrojona | 1/2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | |
łosoś filet | 1 kg |
natka pietruszki | 1 łyżka |
cebula | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: