Składniki:
ziemniaki | 6 szt. |
wywar drobiowo-wołowy | 2 l |
mięso wołowe | 0,4 kg |
masło | 2 łyżki |
kluski | |
kasza manna | 5 łyżek |
masło | 1 łyżka |
jajko | |
woda | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
marchew | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
ziemniaki | 6 szt. |
wywar drobiowo-wołowy | 2 l |
mięso wołowe | 0,4 kg |
masło | 2 łyżki |
kluski | |
kasza manna | 5 łyżek |
masło | 1 łyżka |
jajko | |
woda | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
marchew | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: