Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z parówkami na maśle czosnkowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5
parówki 2
koper świeży
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z parówkami na maśle czosnkowym

Masło, najlepiej czosnkowe (ja używam te zrobione wg. przepisu \"Masło czosnkowe z nutą melisowo-koperkową\") roztapiam na patelni. Dodaję jajka wymieszane z ugotowaną, pokrojoną parówką, Kucharkiem oraz pieprzem ziołowym i smażę na do momentu gdy zetnie się białko. Przed podaniem posypuję koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 19.12.2013 21:18
moje smaki
agnieszka214 06.05.2012 16:16
pychota zjadłąbym taka
Sroczka 28.12.2011 14:53
przepyszna
BernadettaP 17.12.2011 11:31
rewelacja :)
Monika193
Monika193 06.04.2011 09:23
już czuję ten smak
Wafelek2601 15.03.2011 22:13
super
Iwona51
Iwona51 14.02.2011 10:27
fajny przepis
Dariusz8 28.11.2010 13:13
dobra jajecznica

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak