Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka kolorowa z owocami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 główka
pomarańcza 2 sztuki
orzechy włoskie 1/2 szklanki
sos winegret
ser żółty 20 dag
grejpfrut 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka kolorowa z owocami

Kapustę umyć, osączyć z wody, pociąć. Owoce obrać, podzielić na cząstki, przekroić cząstki na dwie lub trzy części. Ostry ser pokroić w kostkę. Wszystkie składniki sałatki włożyć do salaterki, dodać sos winegret, wymieszać. Posypać orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak