Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PYSZNY BISZKOPT

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 8 sztuka
mąka 8 łyżek
cukier 8 łyżek
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
dżem truskawkowy 1 sztuka
dżem morelowy 1 sztuka
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: PYSZNY BISZKOPT

Upiec biszkopt z 8 jaj, przekroić na 3 równe części. Pierwszą warstwę posmarować dżemem truskawkowym, drugą brzoskwiniowym. Na wierzchu posypać cukrem pudrem. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak