Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet rybny panierowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny 4 sztuki
mąka
jajko 2 sztuki
sól
peiprz

Przepis i sposób przygotowania na: filet rybny panierowany

filety opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem kuchennym. Posolić, oprószyć pieprzem do smaku. Każdy z filetów otaczać w mące, potem w jaku, a na końcu w bułce tartej. Następnie smażyć na rozgrzanym oleju na złocisty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 20.12.2010 22:46
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak