Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Minikoreczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa w plastrach 20dag
Żelatyna wieprzowa Prymat 1łyżeczka
wykałaczki
ser żółty 20dag (plastry)
serek homogenizowany 1 (z ziołami)

Przepis i sposób przygotowania na: Minikoreczki

Serek ucieramy z rozpuszczona żelatyna.Na tacy lub desce układamy warstwami żółty ser i szynke,przekładajac je serkiem.Wstawiamy do lodówki.Gdy serek zgestnieje,całość kroimy w małe kostki.Nadziewamy je na wykałaczki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak