Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DIP OSTRY

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek homogenizowany 200 g.
gęsta śmietana 150 g.
papryka 1
chili Prymat 1/3 łyżeczki
czosnek 1 ząbek
koncentrat pomidorowy 1,5 łyżeczki
tabasco 3-4 krople
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: DIP OSTRY

Paprykę oczyszczamy z nasion, kroimy na drobno. Miksujemy, dodajemy serek, czosnek, śmietanę, koncentrat, przyprawy, wszystko razem miksujemy. Odstawiamy do schłodzenia do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 24.11.2011 06:32
Super przepis
Margo1 29.01.2011 21:23
to coś dla mężą
misia53 13.12.2010 18:37
Kiedy mięska już nie trawisz , ostry dip ci smak poprawi!
kuklik 29.11.2010 16:11
taki lubię do mięska na zimno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak