Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pszczółka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 0,25 kg
margaryna 0,1 kg
cukier 0,1 kg
jajko 1 szt.
śmietana 4 łyżki
proszek do pieczenia 1,5 łyżeczki
masa
orzechy posiekane 0,2 kg
cukier 0,2 kg
margaryna 0,2 kg
kokos 3 łyżki
miód 1 łyżka
mleko 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pszczółka

zagnieść ciasto i wyłożyć na blachę,rozpuścić margarynę w mleku,dodać resztę składników i zagotować,ostudzoną masę wułożyć na ciasto i piec w temp,180st,ok.30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 16.05.2012 19:18
super
Motorek 06.10.2011 09:57
fajna nazwa
Seba 04.07.2011 19:55
smaczna
Grazyna0211 09.04.2011 10:17
ptszna musi być ta pszczółka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak