Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki z łososiem, oliwkami i szpinakiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki
łosoś wędzony plastry
szpinak mrożony
Sól czosnkowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z łososiem, oliwkami i szpinakiem

Wędzonego łososia pokroić w mniejsze kawałeczki, oliwki zielone pokroić w drobne plasterki. Szpinak przyrządzić na patelni przyprawiając go solą czosnkową i pieprzem.
Upieczone naleśniki wg przepisu przekładamy szpinakiem, układamy na nim oliwki i łososia. Składamy na pół i jeszcze raz na pół i podsmażamy na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 11.02.2013 09:13
extra pomysł :)
Zoso 15.10.2011 19:33
ciekawy przepis
MAR3STA 06.12.2010 14:55
fajny pomysł;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak