Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka kurczaka po chińsku

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 1,5 kg
keczup włocławek 1 słoik
sos sojowy 3 łyżki
miód 3 łżki
czosnek ząbki posiekać 3 szt.
Imbir mielony Prymat 1/2 łyżeczki
ryż 3 (w woreczku)

Przepis i sposób przygotowania na: Udka kurczaka po chińsku

Udka posolić i podsmażyć. Następnie dodać do nich sos wykonany z powyższych składników. Całość zapiec w brytfance ok 20 minut. Podawać z ugotowanym ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 20.06.2012 16:40
Pyszne
Joanna108
Joanna108 12.12.2011 12:54
smakowite !!!
cukiereczek 03.07.2011 09:16
mniam
Ewa111 11.05.2011 19:59
po chinsku kurczak też jest smaczny
madagaskar 25.01.2011 21:12
pycha
Ela20 20.01.2011 11:25
aż ślinka cieknie :)
ewelina/bunia 27.10.2010 12:21
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak