Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryby w otcie

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby dowolna
mąka ile trzeba
sól, pieprz do smaku
Zalewa:
ocet 10 % 1 szklanka
woda 3 szklanki
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: ryby w otcie

ryby oprawić doprawić solą i pieprzem obtoczyć w mące usmażyć na oleju zalewę zagotować ostudzić ryby ułożyć w słoiku i zalać zalewą wstawić do lodówki na kilka dni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 29.12.2013 09:46
bardzo lubię
Jagódka77 24.12.2013 11:16
bardzo dobre
jeta72 04.11.2013 11:02
moja mama często robi :-)
wolochski 30.10.2011 23:56
super
Dorian 30.09.2011 11:16
super
Dorota59 22.09.2011 19:47
uwielbiam
Wafelek2601 23.05.2011 07:58
uwielbiam takie rybki
RenataZ-et 25.04.2011 16:47
super rybka
Grazyna0211 19.04.2011 16:44
pyszne są takie rybki a dodatkowy plus brak ości
Mirka-Ludomila 08.03.2011 08:22
smaczne
matii6 27.02.2011 20:09
smaczna
teresa18 29.01.2011 16:38
super polecam
Beata73 08.01.2011 18:28
pyszne! mój teść to uważa za przysmak!
gacopierz23 26.12.2010 18:58
dobra
MAR3STA 26.12.2010 10:04
dobra taka rybka;)
m1monika 23.12.2010 21:28
nie ma to jak rybka :-)
misia53 12.12.2010 13:59
Kuklik rybkę dziś serwuje. Jedzcie proszę ! mi smakuje!
traktorek 10.12.2010 17:09
nie trzeba się męczyć z ościami
alaaa 01.12.2010 08:41
lubię takie rybki
ElizaT 29.11.2010 14:54
fajny przepisik
marta0906 27.11.2010 17:50
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak