Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDZIE W OLEJU RZEPAKOWYM (TŁOCZONYM NA ZIMNO)

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe solone 3-4
olej rzepakowy 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDZIE W OLEJU RZEPAKOWYM (TŁOCZONYM NA ZIMNO)

Płaty śledzie moczyć w wodzie przez kilka godzin, a następnie pokroić w kostkę.
Czerwoną cebulę pokroić w kosteczkę, w półmisku ułożyć warstwami śledzie i cebulę, zalać olejem rzepakowym, odstawić na kilka godzin do \"przegryzki\", przed podaniem dobrze jest je wymieszać.(jak kto woli)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Szarrikka 26.11.2010 15:10
Niebo w gębie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak