Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Matiasy w jabłkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 4
jabłka 4
jogurt
pieprz
sól
koper

Przepis i sposób przygotowania na: Matiasy w jabłkach

Matiasy namaczamy w wodzie i zostawiamy na dwie godziny. Jabłka myjemy, ucinamy górę i wydrazamy nozykierm środek. Jogurt miksujemy z koprem, doprawiamy solą oraz pieprzem. Matiasy zawijamy i układamy do otworu w jabłkach, polewamy zmiksowanym sosem, gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 27.11.2010 19:29
Fajna zimna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak