Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tosty z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywa tostowego 4 kromki
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
natka piertuszki świeża
oliwki 1 łyżka
pomidor 1
liście sałaty 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: tosty z tuńczykiem

Tuńczyka osącz z zalewy, rozdrobnij widelcem. Dodaj posiekaną natkę pietruszki i oliwki, wymieszaj.
Z kromek pieczywa odkrój skórkę, opiecz je w tosterze lub piekarniku. Przełóż te kromki tuńczykiem, sałatą i plastrami pomidora.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 13.05.2012 10:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak