Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WYWAR DROBIOWY

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurczak - mięso i kości 800 g.
woda 1,5 l.
seler
marchew
cebula
Liść laurowy suszony Prymat
tymianek
Goździki całe Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: WYWAR DROBIOWY

Mięso oraz kości zalewamy 1,5 l. wody. Gotujemy 3 h., z selerem, marchewką, cebulą oraz przyprawami i ziołami. Odcedzamy. Wywar drobiowy doskonale nadaje się do pomidorówki czy krupniku. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 07.12.2010 13:52
pyszna baza do różnych zup

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak