Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwona kapusta z czosnkiem i sokiem z cytryny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ząbki czosnku 2
sok z cytryny
cukier
sól, pieprz
śmietana
majonez
kapusta czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: czerwona kapusta z czosnkiem i sokiem z cytryny

Kapuste szatkujemy, dodajemy wyciśnietę dwa ząbki czosnku, sól, pieprz oraz troszkę soku z cytryny oraz odrobinę cukru. Łączymy z majonezem (2 łyżki) i smietaną (1 łyżka).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak