Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczuka w cytrynach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cytryny 12 sztuk
majonez 2 łyżki
ketchup
koperek 1 łyżka
tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
ryż 1/2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczuka w cytrynach

Cytryny przekrawamy na pół i wydrążamy miąższ.
Przygotowujemy farsz: tuńczyk osączamy z zalewy koperek siekamy, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy. Powstałym farszem nadziewamy połówki cytryn.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 25.11.2010 23:59
Ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak