Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z nadzieniem pomidorowo-bazyliowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
serek homogenizowany 4 łyżki
przecier pomidorowy 1 łyżeczka
bazylia 1 łyżka
sól
pieprz
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z nadzieniem pomidorowo-bazyliowy

Jajka gotujemy, obieramy i przekrawamy na pół. Posiekaną bazylię, zmiażdżony czosnek łączymy z pozostałymi składnikami, ucieramy. Powstałym farszem nadziewamy jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 03.03.2013 13:56
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak