Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z dymką i czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dymka ze szczypiorkiem 2 sztuki
czosnek 1 ząbek
jaja 3 sztuki
mąka 1 łyżka
sól
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z dymką i czosnkiem

Cebulki kroimy w plasterki, czosnek miażdżymy. Jaja ubijamy i dodajemy mąkę, doprawiamy. Warzywa dusimy na patelni. Do masy jajecznej dodajemy podsmażone warzywa i całość wlewamy na patelnię. Smażymy z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak