Przepis i sposób przygotowania na: Risotto ze smażonymi kawałkami mintaja i kalafiora
Do szerokiego naczynia ułożyć połowę porcji ryżu, przykryć kołderką z marchewki, ułożyć rybę i kalafior, przykryć pozostałym ryżem. Pychotka ! Polecam!
mintaj | 3 filety |
kalafior | 0,5 małego |
ryż | 2 torebki |
cebula | 1 |
marchew | 5 sztuk |
margaryna | |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
sól, pieprz | |
sok z cytryny | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
jajko | do panierki |
mąka | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: