Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA RYŻOWA ZABARWIANA KONCENTRATEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koncentrat pomidorowy
włoszczyzna
natka pietruszki
sól, pieprz
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA RYŻOWA ZABARWIANA KONCENTRATEM

W ŚREDNIM GARNKU WSTAWIAMY 2 MARCHEWKI , KOSTKĘ I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. W MIĘDZY CZASIE OBIERAMY WŁOSZCZYZNĘ , ŚCIERAMY NA TARTCE I WRZUCAMY SĄ TO PIETRUSZKA I KAWAŁEK SELERA. GDY WARZYWA BĘDĄ MIĘKKIE WRZUCAMY RYŻ , TYLKO BEZ TOREBKI,PO 20 MINUTACH OD WRZUCENIA RYŻU ZABARWIAMY 2 ŁYŻKAMI KONCENTRATU POMIDOROWEGO. ZAMIESZAĆ I GOTOWE. NA KONIEC SYPIEMY NATKĄ PIETRUSZKI.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 14.01.2013 13:44
często robię
RenataZ-et 31.12.2010 16:51
Lubię takie zupki
IZABELA29 27.11.2010 10:50
moim dzieciaczkom by smakowała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak