Szpinak z cebulka i kiszonym ogórkiem

Szpinak z cebulka i kiszonym ogórkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • młody szpinak

    35-40 dkg
  • cebula

    1 szt
  • ogórke kiszony

    1-2 szt
  • olej

    2 łyżki
  • sok z cytryny, sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak oczyścic, pociąc w paseczki, sparzyc i osączyc. Cebulę pokroic w kosteczkę, ogórek zetrzec na tarce o grubych oczkach. Wszystko wymieszac, skropic cytryna i olejem, posolic do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia22

23.09.2010 07:30
ciekawy przepis

noculos

05.07.2010 20:38
Proste, szybkie i do tego smacznie sie zapowiada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat