Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z cebulka i kiszonym ogórkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

młody szpinak 35-40 dkg
cebula 1 szt
ogórke kiszony 1-2 szt
olej 2 łyżki
sok z cytryny, sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z cebulka i kiszonym ogórkiem

Szpinak oczyścic, pociąc w paseczki, sparzyc i osączyc. Cebulę pokroic w kosteczkę, ogórek zetrzec na tarce o grubych oczkach. Wszystko wymieszac, skropic cytryna i olejem, posolic do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 23.09.2010 07:30
ciekawy przepis
noculos 05.07.2010 20:38
Proste, szybkie i do tego smacznie sie zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak