Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z kapustą i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
cebula 2 sztuki
masło 3 łyżki
sól
przyprawa uniwersalna Kucharek
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i pieczarkami

Ciasto na pierogi przyrządzamy wg swojego sprawdzonego przepisu.
Kapustę ugotować odcisnąć i drobno posiekać. Pieczarki udusi z cebulką i zmielić. Roztapiamy masło, wkładamy kapustę i pieczarki mieszamy razem i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak