Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka nadziewana mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 8 sztuk
ryż 0.5 szklanki
mięso 200 gram
pieczarki 0.5 kg
cebula 1 sztuka
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: papryka nadziewana mięsem

odciać pietki z papryki i oczyścić z nasion. Ugotować ryż na sypko mięso zmielić a pieczarki i cebulę pokroić w grubą kostkę i podsmażyć na oleju. następnie dodać mięso i ryż i dusić przez 30min. do papryki włożyć farsz posmarować z wierzchu olejem zawinąć w folię i piec w piekarniku 30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 25.09.2011 18:55
świetny przepis
BozenA 21.09.2011 17:54
super
BozenA 21.09.2011 17:54
super
BozenA 21.09.2011 17:54
super
kotlet 20.07.2011 17:54
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak