Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała rzodkiew z ofórkiem i miętą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała rzodkiew 50 dkg
posiekana mięta 2 łyżki
sok z cytryny, cukier, sól do smaku
jogurt naturalny 100 g
ogórek 1 średnia sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Biała rzodkiew z ofórkiem i miętą

Rzodkiew zetrzec na tarce o małych oczkach. Skropic sokiem z cytryny. Ogórek pokroic w kostkę i dodac do rzodkwi. Jogórt przyprawic solą i cukrem oraz wymieszac z miętą. Dodac do warzyw i wymieszac. Odstawic na minimum 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 15.05.2010 11:11
Chyba miało byc z ogórkiem... ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak