Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z tuńczykierm

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

podkład pod zapiekankę 2 sztuki
tuńczyk w sosie własnym 1/2 puszka
kukurydza
pieczarki 15 dag
cebula 1/4 sztuka
papryka
suszona cebulka
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z tuńczykierm

Pieczarki i cebulę siekamy i podsmażamy. Przedkładmy je na podkład na zapiekanki. Następnie wykładamy na nią rozdrobnionego tuńczyka, oraz pozostałe skłądniki, wierzch posypujemy cebulką suszoną. Zapiekamy. Wierzch polewamy ketchupem/sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 17.01.2012 20:45
dobre
Izka192 09.02.2011 18:55
Fajny przepis:)
Arlanna 13.12.2010 07:25
Pychotka :)
anja3107 25.11.2010 08:49
wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak