Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z groszkiem, kukurydza i fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 głowka
sok z cytryny 3 łyżki
kukurydza 4 łyżki
groszek zielony 4 łyżki
fasolka czerwona 4 łyżki
oliwa 3 łyżki
marchewka 1 sztuka
cebula 1/2 sztuka
jabłko 2 sztuki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z groszkiem, kukurydza i fasolką

Kapustę szatkujemy luć ścieramy na tarce, zasalamy, odciskamy. Cebulę siekamy, jabłko i marchewke ścieramy na tarce. Dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy i dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 05.10.2012 11:37
pysznie i zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak