Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowe nadzienie do kruchych babeczek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg
majeranek 2 łyżeczki
cebula 1 szt
sól, pieprz do smaku
masło 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe nadzienie do kruchych babeczek

Pieczarki i cebulę pokroic w drobną kosteczkę. Na rozgrzanym maśle podsmażyc cebulę a następnie dodac pieczarki. Smażyc około 5 minut. Doprawic majerankiem, solą i pieprzem. Farszem napełniac babeczki lekko ugniatając i zapiekac w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AGNIESZKA144 21.02.2012 18:08
bardzo lubię te pieczarki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak