Przepis i sposób przygotowania na: dorsz z papryczką
Oprószyć mąką i usmażyć na oleju na złoto, razem z pokrojoną w kosteczkę cebulką.
Dodać 2 łyżki śmietany, zasmażyć. Przełożyć na talerze, posypać posiekanym koperkiem.
filet z dorsza | 0,5 kg |
cebula biała | 1 |
mąka pszenna | 1 łyżka |
ząbek czosnku | 1 |
olej | 2 łyżki |
sól | |
śmietana 12-procentowa | 2 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
papryczka chili | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: