Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietki czosnkowe

3.0
(20)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki bagietki 1 szt
ser żółty 30 dkg
Czosnek suszony Prymat 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bagietki czosnkowe

bagietki przekroić posmarować masłem, ser żółty zetrzeć na tarce, posypać pułki i wstawić do piekarnika na ok 180 stopni. Gdy ser się rozpuści posypać czosnkiem granulowanym i ponownie wstawić do piecyka. Zapiekać aż bułki będą chrupkie a ser idealnie roztopiony

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 17.04.2013 11:55
to coś dla mnie!!!
Marko 19.05.2012 16:34
pyszne
Marko 19.05.2012 16:34
pyszne
Papryczka 27.11.2011 13:48
smaczne
aleksa123 28.07.2011 12:31
Fajne:-)
dorotka0000025 05.06.2011 10:51
świetne
berys18 28.03.2011 09:38
smakowite
Anna210 18.12.2010 10:35
a bagietka nie wyschnie za bardzo ? ;)
marta639 18.09.2010 12:10
Polecam ten przepis.
IlonaAlbertos 16.05.2010 18:37
Takie bagietki są świetną przekąską. Można do nich użyć też różnych ziół. Coś pysznego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak