bagietki czosnkowe

bagietki czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułki bagietki

    1 szt
  • ser żółty

    30 dkg
  • czosnek granulowany

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

bagietki przekroić posmarować masłem, ser żółty zetrzeć na tarce, posypać pułki i wstawić do piekarnika na ok 180 stopni. Gdy ser się rozpuści posypać czosnkiem granulowanym i ponownie wstawić do piecyka. Zapiekać aż bułki będą chrupkie a ser idealnie roztopiony

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ankaryba

17.04.2013 11:55
to coś dla mnie!!!

Marko

19.05.2012 16:34
pyszne

Marko

19.05.2012 16:34
pyszne

Papryczka

27.11.2011 13:48
smaczne

aleksa123

28.07.2011 12:31
Fajne:-)

dorotka0000025

05.06.2011 10:51
świetne

berys18

28.03.2011 09:38
smakowite

Anna210

18.12.2010 10:35
a bagietka nie wyschnie za bardzo ? ;)

marta639

18.09.2010 12:10
Polecam ten przepis.

IlonaAlbertos

16.05.2010 18:37
Takie bagietki są świetną przekąską. Można do nich użyć też różnych ziół. Coś pysznego.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat