Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z rzodkiewką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 sztuk
rzodkiewka 1 pęczek
majonez 3 łyżki
sól
pieprz kolorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z rzodkiewką

Jajka gotujemy na twardo , obieramy . Przekroić jajka na połówki. Wyciągnąć delikatnie żółtka . Do żółtek dodać majonez ,rzodkiewkę utartą na tarce, wymieszać dokładnie lub zmiksować . Doprawić do smaku . Napełniamy połówki jajek. Podajemy na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 26.04.2012 23:36
smaczne jajka
madzialena19 04.12.2011 21:36
pyszne
Anna133 23.04.2011 17:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak