Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bób w pietruszkowym pesto

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parmezan 100 gram
bób 300 gram
ząbek czosnku 3
oliwa 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Bób w pietruszkowym pesto

Bób gotujemy i obieramy ze skórek.
- Pesto: w blenderze miksujemy parmezan, natkę, oliwę, sól i pieprz oraz czosnek.
- Bób układamy na talerzu, na nim pesto i orzechy wloskie. Zajadamy z grzaneczką, pycha!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 08.12.2011 08:33
ciekawe
Rogalik 31.07.2011 21:55
świetne
jolaxa 16.06.2011 10:26
pycha
Adamorek 14.06.2011 22:50
ekstra zestaw
irenka 07.03.2011 20:35
ciekawy przepis,warto spróbować
Jaheira11 02.03.2011 13:22
wygląda fajnie:)
caroline1983 05.08.2010 19:04
Zjadłabym takie coś
kakiaa 18.07.2010 10:48
Brzmi i wygląda pysznie:)
mehia 15.05.2010 13:00
Pysznie się czyta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak