Bób w pietruszkowym pesto

Bób w pietruszkowym pesto

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parmezan

    100 gram
  • bób

    300 gram
  • ząbek czosnku

    3
  • oliwa z oliwek

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bób gotujemy i obieramy ze skórek.
- Pesto: w blenderze miksujemy parmezan, natkę, oliwę, sól i pieprz oraz czosnek.
- Bób układamy na talerzu, na nim pesto i orzechy wloskie. Zajadamy z grzaneczką, pycha!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

08.12.2011 08:33
ciekawe

Rogalik

31.07.2011 21:55
świetne

jolaxa

16.06.2011 10:26
pycha

Adamorek

14.06.2011 22:50
ekstra zestaw

irenka

07.03.2011 20:35
ciekawy przepis,warto spróbować

Jaheira11

02.03.2011 13:22
wygląda fajnie:)

caroline1983

05.08.2010 19:04
Zjadłabym takie coś

kakiaa

18.07.2010 10:48
Brzmi i wygląda pysznie:)

mehia

15.05.2010 13:00
Pysznie się czyta :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat