Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba z jablkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 60 dag
mąka 2 dag
smalec 6 dag
jabłka winne 40 dag
cebula 25 dag
słonina 2 dag
masło 4 dag
cukier .

Przepis i sposób przygotowania na: ryba z jablkami

Skropic cytryna filety i oproszyc sola i maka. Smazyc na smalcu. Pokrojona drobno cebule dusic w sloninie. Obrane i pokrajane w krazki jablka podsmazyc na masle. Rybe ulozyc na jablkach i cebuli. Doprawic cukrem i sola.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 19.01.2011 21:39
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak