Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony halibut

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

halibut 0,5 kg
czosnek
sok z cytryny
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony halibut

Rybę myjemy, suszymy ręcznikiem papierowym i skrapiamy sokiem z cytryny.Czosnek obieramy i miazdzymy i nacieramy kazdy kawalek halibuta, nastepnie posypujemy przyprawa do ryb, odstawic do lodówki na 30 minut. Rybę smażymy na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony, gotowe! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 20.07.2011 00:14
moja ulubiona ryba
Adamorek 10.05.2011 23:28
przypominają się wakacje na morzem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak