Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba 200 g.
włoszczyzna 50 g.
marchew 50 g.
cebula 0,5 szt.
ryż 50 g.
olej 5 g.
Liść laurowy suszony Prymat
gałka muszkatołowa ,pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna

rybę oczyścić,opłukać,podzielić na porcje,zalać zimną wodą,posolić i gotować,dodać rozdrobnioną włoszczyznę icebulę-wlać olej.Ugotowaną rybę wyjąć,a do bulionu dodac przyprawy i ugotoać na nim ryż.Rybę ułożyć na talerzu,zalać zupą i posypać posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 29.09.2012 19:48
super
V_kuchareczka 20.07.2012 19:38
super
ziutula
ziutula 06.01.2012 15:07
lubię rybną i jak mam świeże dorsze to muszę choć trochę zrobic...
Motorek 15.09.2011 12:20
pycha
Grazyna0211 06.05.2011 14:00
fajny pomysł z tym ryżem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak