Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowo-miodowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 100 gram
cukier puder 1 szklanka
miód 1 łyżka
kakao 3 łyżki
mleko 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowo-miodowa

Margarynę i miód stopić w rondelku. Nastepnie dodać do niego cukier puder i mleko. Wszystko razem połączyć. Mieszać, aż do momentu, gdy cukier się rozpuści. Po rozpuszczeniu cukru dodać kakao i zagotować. Ciasto smarować ciepłą polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak