Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 4
ser owczy 30 dag
kostka rosołowa
oliwa
przyprawy
bulion

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa

Cebulkę kroimy w cienkie talarki, podsmazamy na rozgrzanej oliwie. Gotujemy w garnku wodę, dodajemy bulionetke rosołową, chwile gotujemy i dodajemy podsmazona cebulke, doprawiamy przyprawami (sol, pieprz oraz inne zioła wedle upodobania) i gotujemy. Ser kroimy w kosteczke wrzucamy do talerza i zalewamy zupa, gotowe! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 04.03.2011 09:32
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak