Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandwicz z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk
marchew
ser żółty
koperek
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Sandwicz z tuńczykiem

SKŁADNIKI: puszka tuńczyka w sosie własnym (20 dag), 4 plasterki łagodnego żółtego sera, pół szklani posiekanej czerwonej cebuli, 2 łyżki startej marchwi, łyżeczka posiekanego koperku, pół szklanki niskotłuszczowego majonezu, 4 liście sałaty, pieprz, sól, 2 bułki.

SPOSÓB WYKONANIA: do majonezu wymieszanego z koperkiem i pieprzem dodać osączonego i podzielonego na małe kawałki tuńczyka, cebulę oraz marchewkę. jeśli trzeba - posolić. Wszystkie składniki jeszcze raz dobrze wymieszać. Bułki przekroić na pół, na każdej połówce ułożyć liść sałaty, plasterek sera i porcję tuńczyka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 23.02.2011 12:12
Pycha
eduszo
eduszo 02.02.2011 18:53
Fajnie pokazane,super.
iknkirke 22.12.2010 15:13
dobre
rosik93 25.11.2010 23:41
super wygląda
Tahitha 25.11.2010 05:33
Super.
Katarzyna/kate1980 24.11.2010 21:09
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak