Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzy z fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza
fasola

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzy z fasolą

SKŁADNIKI: 250 g bryndzy, 250 g ugotowanej fasoli, 6 łyżek oliwy, pół łyżeczki zmielonego pierzu, sól.

SPOSÓB WYKONANIA: Wszystko zmiksować. Solić na końcu. Podawać z pieczywem. Można doprawić mielonym kminkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak