Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem do ptasiego mleczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 szt
cukier puder 1 szkl
cukier wanilinowy
żółtko jajek 2 szt
sok z cytryny
śmietana 1 szkl
aromat rumowy

Przepis i sposób przygotowania na: Krem do ptasiego mleczka

Margarynę, cukier puder i żółtka dobrze ucieramy, dodajemy cukier waniliowy. Dodajemy śmietanę po trochu, ciągle mieszając wlewamy olejek rumowy, sok z cytryny, chwilę mieszamy i układamy na wystudzony placuszek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak