Krem do ptasiego mleczka

Krem do ptasiego mleczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    1 szt
  • cukier puder

    1 szkl
  • cukier wanilinowy

  • żółtka

    2 szt
  • sok z cytryny

  • śmietana

    1 szkl
  • aromat rumowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę, cukier puder i żółtka dobrze ucieramy, dodajemy cukier waniliowy. Dodajemy śmietanę po trochu, ciągle mieszając wlewamy olejek rumowy, sok z cytryny, chwilę mieszamy i układamy na wystudzony placuszek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat