Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort kawowo-orzechowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

MASA KAWOWA;
MASA ORZECHOWA:
Biszkopt 3 wafle

Przepis i sposób przygotowania na: Tort kawowo-orzechowy

Na masę kawową i orzechową przepis znajdą Państwo na moim profilu

Na pierwszym waflu układamy połowę masy kawowej
Kładziemy drugi biszkopt na którym rozkładamy całą masę orzechową
Nakrywamy ostatnim waflem i smarujemy go masą kawowa, robimy to tak żeby boki też były pokryte masą kawową

Tak powstały tort możemy przyozdobić startą czekoladą lub posypać kakaem

Gotowy tort zostawiamy w zimnym miejscu by dobrze zastygł

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak