Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakłażan pieczony z szynką, miętą i bazylią

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan
szynka parmeńska
mięta liście
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan pieczony z szynką, miętą i bazylią

Bakłażana pokroić w plastry. Szynkę wędzoną pokroić w plastry. Na bakłażana położyć listek mięty i listek bazylii, następnie szynkę. Całość posypać tartym żółtym serem. Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 09.05.2013 11:42
ciekawie wygląda
kochanyptysiu 09.11.2011 11:45
fajny pomysł z miętą
PaniMISIOWA 30.04.2011 09:54
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak