Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z mozzarellą i avocado
Dip: łyżka oliwy, sok z cytryny, suszona bazylia, czosnek, papryka słodka, koperek, pietruszka suszona, woda, natka z pietruszki.
Warzywa zalać dipem.Wymieszać. Smacznego :)
mini mozzarella | |
sałata | |
pomidor malinowy | |
Koperek suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól | |
czosnek | |
cytryna | 0,5 sztuki |
olej z pestek dyni | 1 łyżkla |
avocado | 0,5 sztuki |
Bazylia suszona Prymat | 0,5 łyżeczki |
woda | 2 (źródlana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: