Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane wedzona ryba

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6
wędzona makrela 150g
olej 3 łyzki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane wedzona ryba

Jajka ugotować na twardo. Obrać i przekroić wzdłuż. Wyjąć żółtka. Rybę obrać ze skóry i ości. Dodać do żółtek, wlać olej i utrzeć. Następnie dodać drobno posiekaną cebulę, doprawić pieprzem i wymieszać. Łyżeczką napełnić farszem połówki białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 24.11.2010 10:14
pychota
suzana 24.11.2010 10:14
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak